Attesten en subsidies

KennisAteliers is een erkende opleidingsverstrekker. Wanneer je één van onze opleidingen afgerond hebt, krijg je een attest van deelname. Zo kan je de gepresteerde uren opgeven als permanente vorming bij verschillende beroepsverenigingen.

Investeer je als KMO in een opleiding? Dan kom je in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Hieronder vind je alle informatie terug over de verschillende attesten en subsidies.

Attesten

ITAA_Logo__RGB-300x139
Permanente vorming ITAA
ITAA, Institute for Tax Advisors and Accountants, erkent de opleidingen van KennisAteliers als professionele vorming. Het attest van deelname stelt je dus in staat om de gevolgde opleidingsuren bij KennisAteliers te bewijzen aan deze beroepsinstelling.
FSMA_RGB
Accreditatie bank & verzekening (FSMA)
KennisAteliers is een officiële opleidingsverstrekker van bijscholing in bank- en beleggingsdiensten (accreditatienummer 500135 B) en van bijscholing in verzekeringen (accreditatienummer 500135 A).
logo-biv-ipi-full-1
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Als vastgoedmakelaar heb je de deontologische verplichting om elk jaar een aantal uren bijscholing te volgen. Daarbij tellen ook de opleidingsuren die je bij KennisAteliers volgt. Het BIV, beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, erkent onze opleidingen als professionele vorming.
logo ovb -nieuw
Orde van Vlaamse Balies (OVB)

Als advocaat is het verplicht om je jaarlijks voor 20 punten bij te scholen in juridische en praktijkondersteundende materies. Die punten verzamel je door vormingen te volgen bij opleidingsinstanties die erkend zijn door de Orde van Vlaamse Balies, waaronder KennisAteliers. Wanneer je een opleiding bij ons volgt, kan je je juridische punten aanvragen via advocaat.be. Dat doe je door te klikken op “permanente vorming” en vervolgens het aanvraagdocument in te vullen.

Subsidies

KMO-portefeuille

KennisAteliers is een erkend opleidingsverstrekker voor de ‘KMO-portefeuille’ van de Vlaamse Overheid.

Dankzij de KMO-portefeuille krijg je als ondernemer financiële steun wanneer je investeert in diensten om je onderneming naar een hoger niveau te tillen (vb. opleidingen van werknemers).

 Voor de opleidingen van KennisAteliers genieten kleine ondernemingen van 30% steun en middelgrote ondernemingen van 20% steun. Voor beide soorten ondernemingen ligt het maximale steunbedrag op 7500 euro.

Wil je een subsidie aanvragen? Registreer je dan via de website van KMO-portefeuille en dien online een aanvraag in.

Het erkenningsnummer van Kennisteliers is DV.O245264.

logo_0

Hulp nodig? We helpen je graag verder:

info@kennisateliers.be

Of bel ons op 02 331 49 87