Een nieuwe website voor KennisAteliers: alle kennis op één plek.

KennisAteliers biedt een ruim assortiment aan praktische en inspirerende opleidingen, gaande van fiscaliteit tot accountancy en van vennootschapsrecht tot BTW. Om de kwaliteit van haar opleidingen te garanderen, werkt KennisAteliers samen met docenten die een jarenlange expertise in hun vakgebied hebben opgebouwd. Op die manier wil KennisAteliers een betrouwbare opleidingspartner zijn voor hoogopgeleide professionals die hun kennis en competenties willen bijschaven.

Nieuwe website. Nieuwe opportuniteiten.

Om accountants, finance professionals en juristen beter te informeren en tijdens hun opleiding optimaal te begeleiden, lanceert KennisAteliers een nieuwe website. De klant staat daarbij centraal en heeft de keuze tussen live en uitgesteld leren. KennisAteliers werkte daarvoor twee leerformules uit: de live-ateliers en de e-ateliers.

Leer je graag live?

Dan kies je best voor een live-atelier, waarbij een docent je rechtstreeks meeneemt door de leerstof. Dat kan op locatie of van thuis uit.

 

Leer je liever op je eigen tempo?

Dan kies je voor een e-atelier. Een e-atelier volg je waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig hebt is je laptop en een internetverbinding.

 

We komen naar je toe, dankzij onze in-company trainingen

Wil je als bedrijf investeren in de kennis van je medewerkers? Dan kan je bij KennisAteliers terecht voor een in-companytraining op maat van jouw bedrijfsnoden- en doelstellingen. KennisAteliers creëert samen met joueen aangepast programma en gaat op zoek naar de meest geschikte docent. 

Op de nieuwe website vind je naast de uitgebreide informatie over de inhoud van de live ateliers en e-ateliers, ook inlichtingen over de verschillende subsidies en attesten ter accreditatie voor beroepsverenigingen.

 

Bovendien beschikt elke klant over een eigen account waarin je aankopen, gevolgde opleidingen, documenten en attesten eenvoudig en op één plek kan raadplegen.

 

Wil je anno 2023 bijblijven met je vakdomein? Dan kies je voor de opleidingen van KennisAteliers! Surf naar www.kennisateliers.be en ontdek het aanbod.

Onze andere blogposts