In-company training

Wil je als bedrijf investeren in (de kennis van) je medewerkers? Organiseer dan eens een in-company opleiding op maat van jouw bedrijfsnoden en -doelstellingen. Jouw medewerkers blijven up-to-date over de laatste ontwikkelingen in de sector en jouw bedrijf maakt zich klaar voor de toekomst. Win-win, toch?

Welke in-company trainingen organiseren we?

  • Opleiding op maat van je bedrijfsnoden en -doelstellingen
  • Gegeven door professionele docenten met jarenlange praktijkervaring (Q-For erkenning)
  • Behandeling van actuele topics en de laatste ontwikkelingen
  • Theorie, praktijkvoorbeelden én toepassingsoefeningen
  • Attest van deelname voor elke werknemer
Heel wat van onze opleidingen zijn erkend door verschillende beroepsvereningingen, waaronder ITAA en het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, en geaccrediteerd in bank- en verkzekeringswezen. Verschillende opleidingen worden erkend als permanente bijscholing door de Orde van Vlaamse Balies en enkele andere beroepsverenigingen.

Een in-company training organiseren we altijd in samenspraak met het betrokken bedrijf. Op basis van jullie noden en doelstellingen creëren we een aangepast programma en zoeken we de meest geschikte docent. We bekijken de huidige werksituatie, het kennisniveau van de werknemers en houden rekening met de concrete vragen en doelstellingen van je bedrijf. Op basis daarvan voorzien we een opleiding op maat waardoor elke werknemer zeker en vast met nieuwe kennis naar buiten komt. Na afloop van de training evalueren we samen de in-company training.

Toch liever iets anders?

Live Atelier

Tijdens onze live ateliers neemt een docent je in real time mee doorheen de leerstof. In enkele uurtjes leer je meer over een bepaald topic. Er is ruimte voor interactie en er is rechtstreeks contact mogelijk tussen de spreker en de deelnemer. Een live atelier kan zowel virtueel als op locatie plaatsvinden en heeft een start- en einduur. 

E-atelier

Een e-atelier volg je waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig hebt is je laptop en een internetverbinding.

e-ateliers zijn opgenomen opleidingen van een maximaal drie uur. Je bekijkt ze wanneer het voor jou past, waar en wanneer je maar wil. Even op de pauze knop drukken? Dat kan!