Zet kennis aan het werk

Levenslang leren is belangrijker dan ooit. Daarom biedt KennisAteliers een ruim assortiment hoogkwalitatieve, leerrijke, praktische en inspirerende opleidingen. Van fiscaliteit tot accountancy en van vennootschapsrecht tot BTW. Je kan kiezen tussen live ateliers en e-ateliers.

Over KennisAteliers

Onze visie

Opleidingen zouden geen verplicht nummer moeten zijn. Bij KennisAteliers zetten we ons dagelijks in om met onze vormingen een reële meerwaarde te creëren, zowel voor de werknemer als de werkgever.

Onze trainingen vormen een toegevoegde waarde voor de dagdagelijkse uitvoering van je job waardoor je beter en met nog meer enthousiasme kan bijdragen aan de succesvolle toekomst van jouw bedrijf.

Onze missie

Met de laagdrempelige, verrijkende en inspirerende opleidingsmodules promoot KennisAteliers een actuele kenniscultuur. De opleidingen hebben een verschillende duur en behandelen allerhande topics. We coachen professionals én werkgevers om de juiste thema’s te selecteren die overeenkomen met de jobinhoud én de HR-uitdagingen.

Onze waarden
onderwijs – kennis – betrouwbaarheid – eenvoud – groei
onderwijs
kennis
betrouwbaarheid
eenvoud
groei

Kwaliteit en professionaliteit

Samen met de snel evoluerende wereld en samenleving, verandert ook de wetgeving en regelgeving voortdurend. Daardoor is er meer vraag naar accounts, boekhouders, belastingsconsulenten en bedrijfsrevisoren. KennisAteliers biedt al meer dan 19 jaren hoogkwalitatieve, professionele opleidingen aan. We organiseren live ateliers, e-ateliers en in-company trainingen over onder andere fiscaliteit, accountancy, vennootschapsrecht, BTW en juridische aangelegenheden. De doelgroep van onze opleidingen is breed en bestaat onder andere uit fiscalisten, boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, notarissen, juristen, verantwoordelijken en medewerkers van de boekhoud- en financiële diensten in bedrijven en verenigingen.

Bij elke opleiding van KennisAteliers behandelen we het thema in al zijn facetten. Al onze cursussen worden gegeven door ervaren specialisten die zelf professioneel actief zijn in het vakgebied. Tijdens de opleiding krijg je de nodige theoretische duiding en concrete toepassingen. We vertrekken altijd vanuit de problematiek waar jij in het dagelijks leven mee geconfronteerd wordt. Daardoor beschik je aan het einde over de informatie die je nodig hebt om jouw beroep zo goed mogelijk uit te voeren.

Elke professional kan uit het ruime aanbod bepalen welke vormingen voor hem/haar het meest interessant zijn om te volgen. Als opleidingsverstrekker zijn we bovendien door verschillende beroepsverenigingen erkend in de vakgebieden accountancy, fiscaliteit, BTW, juridische aangelegenheden en vennootschapsrecht.
Q*FOR label

Kies je voor KennisAteliers, dan kies je voor kwaliteit. Dat bewijzen we al jarenlang met het Q*FOR label. Zo bleek uit de Q*For audit, waarop het label gebaseerd is, dat 95% van onze klanten zeer tevreden zijn over onze kwaliteit en dienstverlening.

Streven naar kwaliteit? Dat blijven we doen. Aan elke deelnemer vragen we om na een gevolgde opleiding een evaluatieformulier in te vullen. Daarin peilen we naar de ervaringen van onze deelnemers en hun tevredenheid over de inhoud, de spreker, de accomodatie, de organisatie en de administratieve verwerking. Deze evaluatie vormt de basis van een continu streven naar kwaliteitsverbetering en tevredenheid van onze klanten.

Advies en expertise

Heb je vragen of kunnen we je helpen om de leerdoelstellingen van jouw bedrijf op te stellen? KennisAteliers coacht je graag bij de bijscholing van je personeel. Samen brengen we in kaart waar jouw bedrijf nood aan heeft om die vervolgens te matchen aan onze live ateliers, e-ateliers of een in-company training op maat.

Ons team

Altijd bereid om jou te helpen.

10 Medewerkers die voor je klaarstaan
150+ Vakexperten en docenten

Zelf docent worden? Dat kan!

Heb je interesse om je kennis en persoonlijke ervaringen te delen en andere professionals zo te inspireren? Wij zijn altijd op zoek naar docenten met vakexpertise en passie voor hun métier.

Interesse om opleidingen te geven bij KennisAteliers? Laat het ons zeker weten!

Stuur ons een bericht

Wij helpen je graag met al je vragen!
Stuur ons even een bericht en we contacteren je zo snel mogelijk.