Waarom registreren?

Eenvoudig inschrijven
Om het inschrijven voor u vlotter te laten verlopen kunt u hieronder inloggen met uw inloggegevens (gebruikersnaam en paswoord).
Login gegevens
Uw gebruikersnaam en paswoord ontving u bij een vorige inschrijving of indien dit de eerste keer is dat u inschrijft, ontvangt u die gegevens bij registratie.
1e inschijving – eerst registreren
Indien u voor de eerste keer inschrijft vult u onderstaande algemene gegevens in. Indien de facturatiegegevens verschillend zijn van de algemene gegevens, dan vult u die ook in, anders niet.
Inschrijven
Na deze registratie kunt u inschrijven door de gewenste opleidingen aan te vinken en de deelnemer(s) in te vullen. Na bevestiging van uw inschrijving, ontvangt u per e-mail hiervan een bevestiging met vermelding van uw gebruikersnaam en uw paswoord.
Volgende inschrijvingen
Door gebruik te maken van uw gebruikersnaam en paswoord bij een volgende inschrijving, zullen uw gegevens automatisch ingevuld zijn en hoeft u alleen nog de kennisateliers en de deelnemer(s) aan te duiden, waarvoor u wenst in te schrijven.
Logingegevens verloren ?
Indien u deze gegevens verloren bent kunt u hieronder de link ‘Wachtwoord vergeten’ volgen om een nieuw paswoord te ontvangen
Logingegevens wijzigen
U kunt steeds zelf uw gebruikersnaam en paswoord wijzigen. Volg hiervoor de link hiernaast.
KennisAteliers Online Uw gebruikersnaam en paswoord geven u ook toegang tot onze online diensten via ‘KennisAteliers Online’ (zie navigatiebalk).

  Terug naar vorige pagina