Practicum VenB 2022 - Van jaarrekening naar aangifte vennootschapsbelasting.

Practicum VenB 2022 - Van jaarrekening naar aangifte vennootschapsbelasting.

Carl Van Biervliet
Vandelanotte

foto van de spreker Carl Van Biervliet

Accreditatie/
aanwezigheidsattest

ITAA: 7,0 uren.

Advocaten kunnen op basis van het aanwezigheidsattest de gevolgde opleiding laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.

Op basis van een waarheidsgetrouwe jaarrekening belichten wij de techniek van het invullen van de aangifte in de vennootschapsbelasting.

Een belangrijke aanvulling op de grondige cursus VenB
Aansluitend op de 3-daagse Grondige opleiding VenB van juni organiseren wij een “Practicum Vennootschapsbelasting.
Op basis van een waarheidsgetrouwe jaarrekening belichten wij de techniek van het invullen van de aangifte in de vennootschapsbelasting.
Stap voor stap wordt  de jaarrekening uit het voorbeeld geanalyseerd en besproken wat er in de aangifte vennootschapsbelasting dient te worden verwerkt.
Tijdens het invullen van de verschillende rubrieken van de  aangifte, wordt bij elke rubriek bovendien kort stilgestaan bij de relevante wetsartikelen.
Zodoende is dit practicum niet alleen een ideale voorbereiding voor het concreet invullen van de aangifte, maar is ze ook nuttig als algemene opfrissing van de theoretische regels van de vennootschapsbelasting.
 

  Datum Startuur Einduur Stad Locatie  

deelname

De intekenprijs voor deze opleiding bedraagt € 465 (excl. BTW), voor bijkomende deelnemers van hetzelfde kantoor bedraagt de inschrijvingsprijs € 418 (excl. BTW).
De kennisateliers zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 30 % (kleine onderneming) of 20 % (middelgrote onderneming) kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief  btw. 
Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille.
Bij inschrijving ontvangt u steeds een bevestiging samen met de factuur.

KennisAteliers Online diensten

Na inloggen op onze website, vindt u o.a. volgende diensten:
  • attesten permanente vorming
  • digitale syllabus - De digitale syllabus is een paar dagen op voorhand beschikbaar op de website. Met de tablet-vriendelijke versie kunt u zelfs de syllabus downloaden om het seminarie te volgen met uw tablet. U kunt er tevens uw eigen notities en aanduidingen toevoegen. (zie http://www.adobe.com/nl/products/reader-mobile.html ).
  • online video’s - de e-video van de seminaries waarvoor u inschreef is desgevallend beschikbaar op de website. Ook voor de deelnemers aanwezig in het seminariecentrum.
Meer info gratis online diensten.
Inschrijven voor dit seminarie